22-29
Jul 2018
Herrfallet, SE-732 93 Arboga, Sverige Arboga

Familjevecka

Nu är det dags att anmäla sig till Herrfallet, som blivit en populär tradition i RBU. Familjer från RBU:s samtliga diagnosgrupper är välkomna att anmäla sig till denna sommarvecka.

Herrfallet är en fritids- och konferensanläggning som ligger cirka 15 km från Arboga. Området fungerar bra med rull- och gåstolar och ligger mitt i ett naturskyddsområde. Stugorna är handikappvänliga och fullt moderna med en boyta på 62 kvm.

Vi har bokat tolv stora stugor på Herrfallet under v. 30, söndagen den 22 juli – söndagen den 29 juli 2018. Varje familj bor i en egen stuga som har tre sovrum med sammanlagt sex bäddar.
På området finns en lekplats, bastu, båt-, kanot- och cykeluthyrning mm. Dessutom finns det en barnvänlig sandstrand, och flera mindre badvikar, för många härliga dopp i Hjälmaren. Gemensamma aktiviteter som utflykter och mamma- och pappakvällar planeras tillsammans på plats.

Läs mer på Herrfallet.se

Familjen ansvarar själv för sin resa till och från Herrfallet och lagar sin egen mat i stugan. Ett par stugor är avsedda för medföljande assistenter som inte vill bo tillsammans med familjen. Det finns plats för sex assistenter i varje stuga.

Priset per stuga och familj, bestående av två vuxna och familjens barn, är 4 000 kronor. Medföljande assistenter som vill bo i assistentstuga betalar 1 700 kronor per vecka inklusive städning av stugan. Assistenter som bor i familjens stuga betalar 500 kronor i avgift för veckan.

Skicka din anmälan senast den 30 mars till: RBU i Stockholms län, S:t Göransgatan 84, 112 38 Stockholm eller mejla dina uppgifter till: kontakt@stockholm.rbu.se

Betalning av sommarveckan ska göras senast den 27 april. Du betalar först efter att du fått bekräftelse och inbetalningsuppgifter från oss.
Läs mer på: https://stockholm.rbu.se/kalender/familjevecka-pa-herrfallet/

Välkommen till en kul vecka!

I siffror

196 st

har besökt evenemanget på Arboga.com
Tips på boenden i Arboga natten mellan 25 och 26 September.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ

POPULÄRT I Arboga JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Arboga.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Arboga. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September