Herrfallet

Herrfallet • Arboga

15 kilometer från Arboga, alldeles intill sjön Hjälmaren, finner man Herrfallet. Här bor man i ett rofyllt och lugnt naturskyddsområde med närhet till motionsspår, fotbollsplan, grillkåta och en härlig badstrand. Tar man sig in till Arboga centrum ska man utan tvekan besöka Västerlånggatan som är stadens allra äldsta gata. Här finns bevarade stenhus med medeltida källare som idag används som privatbostäder. Gården på början av gatan är dock öppen för allmänheten om man vill föras tillbaka i tiden en stund.

På Herrfallet bor man antingen i stugor eller på det nybyggda Timmerhotellet. Hotellet erbjuder 8 stycken mysiga rum med vackra timmerstockar till väggar. Möblemanget är modernt och hälften av rummen har en egen balkong. Man kan även erbjuda ett lite lyxigare rum med en balkong som sträcker sig hela 8 meter. Du väljer mellan att bo i enkelrum, dubbelrum eller dubbelrum med bäddsoffa. Det finns 40 stycken stugor på hela området, stugorna är 62 kvm stora. Faciliteter som finns är väl utrustat kök, TV, elvärme, torkskåp, badrum med dusch, parkeringsplats och egen uteplats.

Gäster har tillgång till ett fullt utrustat gemensamt kök, det finns även en livsmedelsbutik i närheten. Herrfallets egna restaurang serverar allt från klassiskt svensk till nyskapande och internationellt. När vädret är fint kan man slå sig ned på den trevliga terrassen med utsikt över sjön. För avslappning kan man boka tid i bastun. Runt om i området finns minigolfbana och volleybollplan, man kan också hyra cykel och båt om man vill utforska den vackra omgivningen!

Tillgängliga rum på Herrfallet

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Herrfallets olika rumstyper

Tisdag 28 Maj t.o.m Onsdag 29 Maj - Pris inkluderar moms.

Stuga (6 vuxna) - Ingen återbetalning
Frukost ingår Här ingår 3 sovrum, 1 fullt utrustat kök och 1 vardagsrum med soffa och tv. Uteplatsen har utsikt över sjön Hjälmaren. Avgiften för slutstädning ingår inte i priset. Sängkläder och handdukar ingår inte. Du kan boka dem i förväg eller ta med egna.

Fler hotell i Arboga