Herrfallet

Herrfallet • Arboga

15 kilometer från Arboga, alldeles intill sjön Hjälmaren, finner man Herrfallet. Här bor man i ett rofyllt och lugnt naturskyddsområde med närhet till motionsspår, fotbollsplan, grillkåta och en härlig badstrand. Tar man sig in till Arboga centrum ska man utan tvekan besöka Västerlånggatan som är stadens allra äldsta gata. Här finns bevarade stenhus med medeltida källare som idag används som privatbostäder. Gården på början av gatan är dock öppen för allmänheten om man vill föras tillbaka i tiden en stund.

På Herrfallet bor man antingen i stugor eller på det nybyggda Timmerhotellet. Hotellet erbjuder 8 stycken mysiga rum med vackra timmerstockar till väggar. Möblemanget är modernt och hälften av rummen har en egen balkong. Man kan även erbjuda ett lite lyxigare rum med en balkong som sträcker sig hela 8 meter. Du väljer mellan att bo i enkelrum, dubbelrum eller dubbelrum med bäddsoffa. Det finns 40 stycken stugor på hela området, stugorna är 62 kvm stora. Faciliteter som finns är väl utrustat kök, TV, elvärme, torkskåp, badrum med dusch, parkeringsplats och egen uteplats.

Gäster har tillgång till ett fullt utrustat gemensamt kök, det finns även en livsmedelsbutik i närheten. Herrfallets egna restaurang serverar allt från klassiskt svensk till nyskapande och internationellt. När vädret är fint kan man slå sig ned på den trevliga terrassen med utsikt över sjön. För avslappning kan man boka tid i bastun. Runt om i området finns minigolfbana och volleybollplan, man kan också hyra cykel och båt om man vill utforska den vackra omgivningen!

Tillgängliga rum på Herrfallet

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Herrfallets olika rumstyper

Måndag 2 November t.o.m Tisdag 3 November - Pris inkluderar moms.

Enkelrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Detta rum har sittgrupp, TV och eget badrum. Här finns även kylskåp och vattenkokare. Husdjur är inte tillåtna i denna rumstyp.
Stuga (6 vuxna) - Ingen återbetalning
Frukost ingår Denna stuga har 3 sovrum, ett komplett kök med utrustning och ett vardagsrum med soffa och TV. Från uteplatsen har du utsikt över Hjälmaren. Vänligen observera att avgift för slutstädning inte ingår i priset. Sängkläder och handdukar ingår inte. Du kan boka dessa i förväg eller ta med dina egna.
Tvåbäddsrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Detta rum har sittgrupp, TV och eget badrum. Här finns även kylskåp och vattenkokare. Husdjur är inte tillåtna i denna rumstyp.
Familjerum (2 vuxna + 2 barn) - Gratis avbokning
Frukost ingår Detta rum har sittgrupp, TV och eget badrum. Här finns även kylskåp och vattenkokare. Som barn räknas gäster som är 12 år eller yngre. Inga husdjur är tillåtna i detta rum.

Fler hotell i Arboga