Arboga Stadshotell

Nygatan 39 • Arboga

I hjärtat av Arbogas välbevarade gamla stadskärna ligger Arboga Stadshotell beläget. Här bor man i en vacker byggnad i ett mycket charmigt kvarter. Det finns mycket att se under en vistelse i Arboga, runt om i innerstaden finns till exempel flera kyrkor från 1200-talet och framåt. På kyrkogården vid Heliga Trefaldighets kyrka ligger den rikskände stortjuven Lars ”Lasse-Maja” Molin begravd. Utanför staden rinner Hjälmarekanal som är landets äldsta konstgjorda vattenväg, definitivt värt ett besök!

På Stadshotellet finns 26 charmiga men moderna hotellrum. Rummen är ljusa och rymliga med stora härliga fönster. Vissa av rummen har fantastiska detaljer så som synliga takbjälkar. På rummen finner man faciliteter så som badrum med badkar eller dusch, skrivbord, sittmöbler, mörkläggningsgardiner, platt-TV med satellitkanaler samt fritt wi-fi. Man kan förutom enkel- och dubbelrum även erbjuda en lite lyxigare minisvit med egen bastu och en slående vy över takåsarna. I priset ingår även parkeringsplats.

Restaurang Bakfickan är namnet på Stadshotellets egna restaurang. I köket tillagas fräscha och sunda rätter på färska råvaror. Menyn är självklart säsongsbetonad. Restaurangen kan erbjuda ett brett utbud av vinsorter och i baren i lobbyn kan man beställa sin favoritdrink eller njuta av enklare plockmat. Frukost ingår i rumspriset och serveras här varje morgon. Hotellet samarbetar med ”Lilla Spa” som ligger beläget två minuters promenad bort. Här kan gäster få avslappnande behandlingar till ett mycket förmånligt pris. På närliggande City Gym kan hotellgäster träna för 50:-/gång.

Tillgängliga rum på Arboga Stadshotell

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Arboga Stadshotells olika rumstyper

Torsdag 29 Augusti t.o.m Fredag 30 Augusti - Pris inkluderar moms.

Enkelrum - Gratis avbokning
Rummet har platt-TV med satellitkanaler samt en sittgrupp.
Tvåbäddsrum - Gratis avbokning
Rummet har platt-TV med satellitkanaler samt en sittgrupp.
Dubbelrum - Gratis avbokning
Rummet har platt-TV med satellitkanaler samt en sittgrupp.
Dubbelrum med bastu - Gratis avbokning
Detta moderna rum har egen bastu, platt-TV med satellitkanaler och sittgrupp.
Trebäddsrum - Gratis avbokning
Detta trebäddsrum har 2 enkelsängar och 1 bäddsoffa.

Fler hotell i Arboga